1. Elsőáldozási felkészítő december 8-án, (szombaton) 16 órától lesz a közösségi házban.

2. Csütörtökön Bibliaóra az estei Szent Liturgia után lesz. Mindenkit szeretettel várok!

3. A ránk következő héten elsőpéntek lesz. A betegeinket a szokásos módon és időben fogom meglátogatni.

4. Kedden 17 órától énekkari próba lesz.

5. Csütörtökön ünnepünk lesz. Szent Miklós püspökre emlékezünk. Rendhagyó módon a délelőtti Szent Liturgia 9 órakor fog kezdődni. Az utrenye pedig negyed 9-kor.

6. A püspöki székesegyház búcsúja december 8-án szombaton lesz. Mindenkit szeretettel várnak. A 10 órakor kezdődő püspöki Szent Liturgia után pedig a Kossuth téren folytatódik az ünnep a Szent Miklós udvara programsorozattal. Ebben mi is aktívan részt fogunk venni. A téren felállított sátorban pogácsát, süteményt és forralt bort fogunk kínálni. Aki ebben segíteni tud felajánlásával, kérem, szombaton 10 órára hozza el a közösségi házunkba.

7. Közeleg az év vége, kérem aki még nem tette meg az rendezze az ez évi egyházfenntartási hozzájárulását, mert ezzel is ki kell hogy mutassuk egyházközségünk iránti hűségünket és odafigyelésünket. Köszönöm!

8. Ma találkozások vasárnapja van. Mindenkit szeretettel várunk egy forró teára, kávéra!

9. December 9-én vasárnap a délelőtti Szent Liturgia után Szent Miklós püspök követe várja nagy szeretettel a gyermekeket, hogy megajándékozza őket. De azt üzeni általam, hogy a mikulás csomag átadása előtt ő is vár egy ki kedvességet: egy verset, egy éneket vagy egy otthon elkészített rajzot.

10. December 15-én (szombaton este ½ 6-kor) és 16-án (vasárnap ½ 10-kor) Karácsonyra felkészítő lelkigyakorlat lesz templomunkban. Ft. Kocsis Dániel atya fogja tartani. Igyekezzünk minél többen részt venni rajta! Ezen a vasárnap lesz énekkarunk karácsonyi koncertje is a Liturgia után közvetlenül.

11. „A Munkácsi Görögkatolikus Egyház üldözése, betiltása és újra szabaddá válása” címmel fog előadást tartani december 14-én Ft. Gajdos Attila atya a Jósavárosi Értelmiségi Szövetség meghívására.

Honlapunk címe: https://josavaros.nyirgorkat.hu