1. Énekkari próba kedden a szokott időben lesz.

2. Szerdán és pénteken Előszenteltek Liturgiáját végzünk.

3. A szentkúti zarándoklatra még lehet jelentkezni.

4. Bibliaóra csütörtökön nem lesz, mert papi rekollekción veszünk részt.

5. Elsőáldozási felkészítő szombaton 16.30-kor lesz!!!

6. Április 13-án Városi Keresztút lesz. Részletek a hirdetőtáblán.

7. A Szentsír virágaira várjuk az adományokat a hátul kihelyezett perselybe.

8. Április 15-én és 16-án (Nagyhétfőn és Nagykedden) a 17.30-kor kezdődő Előszenteltek Liturgiájában lelkigyakorlatunk lesz. Ft. Horváth Tamás atya, egyházmegyei bírósági helynök, kótaji parókus fogja tartani a szertartásokat és az elmélkedéseket. Többen fogunk gyóntatni. Kérem, mindenki használja ki a lehetőséget a húsvéti szentgyónásának az elvégzéséhez!

9. Családi hétvégét szervezünk nyáron július 5. és 7. között. A részletes programról a kihelyezett szórólapról lehet tájékozódni. Személyes információ pedig Turgonyi Zoltántól kérhető és a (20) 478 7475-ös telefonszámon is lehet érdeklődni. Várjuk a jelentkezéseket!

10. Ma találkozások vasárnapja van. Mindenkit várunk egy kis szeretetvendégségre!

11. Hálásan köszönöm meg Sarkadi Istvánnak a gyönyörűen felújított örökmécsest. Felajánlását a Jóisten sokszorosan fizesse meg!

12. Ne feledkezzünk el az adó 1+1 % -nak felajánlásával. A Magyar Katolikus Egyház (0011) és a Jósavárosi Értelmiségi Egyesület (18792564-1-15) is várja a felajánlást. Plakátok a hirdetőfalon.

13. Örömmel közlöm, hogy az országos hittanversenyen első helyezést ért el csapatunk az egyházi iskolák kategóriájában! Gratulálunk Grajczárik Adél, Grajczárik Ádám és ifj. Ősz Tibornak!