1. Ma lesz a gyermekek, a fiatalok és a pedagógusok megáldása.

2. Hétfőn várom a nyugdíjasokat 15 órakor a templomba imaórára. Ezzel megkezdjük velük is az éves, hétfőnkénti közös programjainkat.

3. Kedden énekkari próba lesz 17 órától.

4. A Szent Miklós Görögkatolikus Gimnázium szeptember 25-én nyílt napot tart. A részletek a hirdetőfalra kirakott plakáton olvashatóak.

5. Az Értelmiségi Egyesület első találkozója szeptember 27-én pénteken lesz 18 órától. Vendégünk Dr. Fedor György pszichológus lesz.

6. A Nyíregyházi Esperesi Kerület szokásos gyalogos zarándoklata szeptember 28-án lesz. Gyülekező fél hétkor lesz az orosi templomnál.

7. Az első Biblia óránk szeptember 26-án lesz 18 órától.

8. Az elsőáldozásra való felkészülés októberben indul. Az első alkalom, amire a szülőket is várjuk, október 4-én pénteken lesz 17 órától.

9. Október 5-én kirándulást szervezünk az Értelmiségi Egyesülettel karöltve, Szerencsre és Tállyára. Megnézzük a várat, a csoki múzeumot. Ebéd Szerencsen. Délután pedig Rózsa György pincéjébe látogatunk el és fogunk finom borokat kóstolni. Mindenkit szeretettel várunk, (gyerekeket, felnőtteket és nyugdíjasokat is)! Jelentkezni a jövő vasárnaptól lehet a parókus atyánál, (aki személyesen nem tud, az telefonon tegye ezt meg). A várható költség felnőtteknek 6000 Ft., gyerekeknek 3000 Ft. lesz, amit a jelentkezéskor kell befizetni.