1. Ma találkozások vasárnapja van, mindenkit szeretettel várunk egy forró teára!

2. 2019. november 11-én, hétfőn ismét Jézus-ima találkozóra várják a híveket a szokásos időpontban és helyszínen: 16 órától 19 óráig, Nyíregyházán, a Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola kápolnájában. Az imádkozáson túl kötetlen beszélgetésen és 18:15-től vecsernyén vehetnek részt az érdeklődők. A Jézus-ima találkozót Polyák Imre spirituális atya vezeti. Mindenkit szeretettel hívnak és várnak az elmélyült, imádságos együttlétre.

3. Csütörtökön a Bibliaóra elmarad, mert Máriapócson papi rekollekción fogunk részt venni Attila atyával.

4. A következő elsőáldozási felkészítő november 16-án szombaton rendkívüli időpontban 15 órától lesz, mert a gyerekekkel mi is bekapcsolódunk az adventi koszorú készítésbe. Ezen alkalomra a leendő elsőáldozók szüleit, testvéreit is nagy szeretettel várjuk!

5. November 16-án szombaton délután adventi koszorú készítésre várjuk az egyházközség tagjait 15 órára a hittanterembe. Aki részt szeretne venni ezen a programon, kérem a hátul kitett lapra iratkozzon fel. Azt is jelezze, hogy tud-e koszorú alapot és díszeket hozni. Köszönöm! A koszorúkat a másnap délelőtti Szent Liturgián fogom megáldani.

6. Görögkatolikus Ifjúsági Lelkigyakorlat lesz Máriapócson november 22 és 24 között. (A 14 és 25 év közöttieket várják.) Részletek a gorogkatolikus.hu-n olvashatóak.