1. Csütörtökön az Istenszülő templomba vezetésének ünnepe lesz. A liturgiák az ünnepi rend szerint lesznek. A Bibliaóra elmarad, mert ünnepünk van.

2. A jövő vasárnap a Karitász javára lesz gyűjtés.

3. Szombaton elsőáldozási felkészítő lesz 11 órától.

4. November 15-én elkezdődött a Karácsonyt megelőző bűnbánati időszak. Kérem figyeljen mindenki a böjtre és a jócselekedetek buzgó gyakorlására!

5. Tartósélelmiszer-gyűjtést hirdetünk a rászorulóknak. Az adományokat a sekrestyében vagy az egyházközségi irodában is le lehet adni. Előre is köszönjük a felajánlásokat!

6. Közeleg az év vége, kérem aki még nem tette meg, az rendezze az ez évi egyházfenntartási hozzájárulását, mert ezzel is ki kell hogy mutassuk egyházközségünk iránti hűségünket és odafigyelésünket. Köszönöm!

7. Január 11-én szombaton az egyházközség disznóvágást szervez a Bihari tanyán. Akik részt szeretnének venni a programon, kérem iratkozzanak fel a kitett lapra. A részvétel költsége előreláthatólag 5000 Ft. körül várható.

8. Egyházközségünk és az Értelmiségi Egyesület szeretettel vár minden érdeklődőt november 29-én pénteken 18 órára a közösségi házba. Dr. Horváth Zsolt neonatológus csecsemő- és gyermekgyógyász, a Szent Lukács Görögkatolikus Korai Fejlesztő és Gyermekrehabilitációs Központ igazgatója lesz a vendégünk és fog tanúságtevő előadást tartani hitéről, hivatásáról, családjáról.