1. Tartós élelmiszer gyűjtést hirdetünk a rászorulóknak. Az adományokat a sekrestyében vagy az egyházközségi irodában is le lehet adni. Előre is köszönjük a felajánlásokat!

2. Közeleg az év vége, kérem, aki még nem tette meg, az rendezze az ez évi egyházfenntartási hozzájárulását, mert ezzel is ki kell hogy mutassuk egyházközségünk iránti hűségünket és odafigyelésünket. Köszönöm!

3. Egyházközségünk és az Értelmiségi Egyesület szeretettel vár minden érdeklődőt november 29-én pénteken 18 órára a közösségi házba. Dr. Horváth Zsolt neonatológus csecsemő- és gyermekgyógyász, a Szent Lukács Görögkatolikus Korai Fejlesztő és Gyermekrehabilitációs Központ igazgatója lesz a vendégünk és fog tanúságtevő előadást tartani hitéről, hivatásáról, családjáról.

4. November 30-án szombaton mézeskalács sütésre várjuk az egyházközség tagjait és az elsőáldozásra készülő gyerekeket, családjukat 15 órára a közösségi házba. Ezért a délelőtti hittan elmarad!

5. December 8-án lesz Székesegyházunk templombúcsúja. Molnár Zoltán parókus atya nagy szeretettel vár minket is erre az ünnepre és a „Szent Miklós udvara” rendezvényre. A búcsú ünnepi szónoka Palánki Ferenc megyéspüspök úr lesz. A templombúcsún résztvevőket a Szent Liturgia után ebéddel várják.

6. A héten sikerült megcsináltatnunk a kupolát lezáró torony ablakait. Ez a munkálat197 ezer forintba került.

7. Megjelent a Görögkatolikus Szemle Kalendáriuma, a fali- és asztali naptár. A sekrestyében megvásárolható.