1. Tartósélelmiszer-gyűjtést hirdetünk a rászorulóknak. Az adományokat a sekrestyében vagy az egyházközségi irodában is le lehet adni. Előre is köszönjük a felajánlásokat!

2. Ma találkozások vasárnapja van. Mindenkit szeretettel várunk egy forró teára!

3. A héten pénteken Szent Miklós püspök ünnepe lesz. A pénteki liturgikus rend a szokásos, viszont csütörtökön este a vecsernye a Szent Liturgia előtt lesz 16. 45-kor kezdődik!

4. Ezen a csütörtöki estén a Liturgia után a Szent Miklós Gyermekvédelmi Intézmény nevelőszülői és nevelt gyermekei jönnek hozzánk ezért a Biblia óra elmarad.

5. Pénteken Szent Miklós püspök ünnepe lesz. A liturgikus rend az ünnepi rend szerint alakul.

6. Pénteken elsőpéntek is van. Az ünnepi Szent Liturgia után fogom a betegeinket meglátogatni.

7. Elsőáldozási hittan szombaton 11 órakor lesz.

8. Közeleg az év vége, kérem aki még nem tette meg, az rendezze az ez évi egyházfenntartási hozzájárulását, mert ezzel is ki kell hogy mutassuk egyházközségünk iránti hűségünket és odafigyelésünket. Köszönöm!

9. December 8-án lesz Székesegyházunk templombúcsúja. Molnár Zoltán parókus atya nagy szeretettel vár minket is erre az ünnepre és a „Szent Miklós udvara” rendezvényre. A búcsú ünnepi szónoka Palánki Ferenc megyéspüspök úr lesz. A templombúcsún résztvevőket a Szent Liturgia után ebéddel várják. (A plakáton a részletes program olvasható.)

10. Megjelent a Görögkatolikus Szemle Kalendáriuma, a fali- és asztali naptár. A sekrestyében megvásárolható.