1. Örömmel jelzem a kedves testvérek felé, hogy a közösségi házunk megújul. Kicseréljük a bejárati ajtókat. Felújítjuk a mosdókat. Új világító testeket helyezünk fel, meg fog történni a terem kifestése és a parketta lakkozása is. Kívülről le lesznek festve az ablakok és rácsok. Új függönnyel, szőnyegekkel és abroszokkal is gazdagodni fogunk. A költségeket az egyházközségünkben működő Szent Miklós Házi Segítségnyújtó Szolgálat fogja finanszírozni. Hálás köszönet érte!

2. Aki szeretné otthonát megszenteltetni, kérem jelezze felém, vagy Attila atya felé az igényét.

3. Csütörtökön Biblia óra a felújítás miatt nem lesz.

4. Elsőáldozási felkészítő januárban a felújítási munkák miatt nem lesz.

5. Február 8-án Görögkatolikus Farsangi Bál lesz. Az ünnepélyes megnyitó 19:00 órától veszi kezdetét a Continental Arénában. A belépőjegy ára: 2000 Ft, a családi jegy 5000 Ft.

6. Az első hramotás szombat február 15-én lesz. Kérem, akik szeretnének elhunytjaikról megemlékezni a szokott módon tegyék be a dobozba az elhunytjaik nevét és a stóladíját, (ami 1000 Ft).

7. Sajnos a templomot fűtő két kazán közül az egyik elromlott. Javítani már nem lehet, ugyanis a kb. 30 éves kazánhoz már nincs alkatrész. Szeretnénk mind a két kazánt kicseréltetni. Ennek költsége 1 millió forint. Kérem a kedves testvéreket, hogy járuljanak hozzá adományaikkal ehhez a jelentős beruházáshoz. Előre is köszönjük a nagylelkűségüket!