1. Ma találkozások vasárnapja van. Mindenkit hívunk és várunk egy forró teára és egy jó beszélgetésre!

2. Hétfőn Vízkereszt ünnepe lesz. A 9.30-as Szent Liturgiában fogjuk a nagy vízszentelés szertartását elvégezni. Aki szeretné otthonát megszenteltetni, kérem jelezze felém, vagy Attila atya felé az igényét.

3. Kedden a Rókahegyi templomban 17 órakor Zadubenszky Norbert tart előadást a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus és egyházmegyénk címmel.

4. Csütörtökön Biblia óra 18 órától lesz.

5. 11-én szombaton a Szent Liturgia reggel 8 órától lesz. Este nem lesz vecsernye.

6. A legközelebbi elsőáldozási felkészítő január 18-án szombaton 11 órától lesz.

7. Január 11-én szombaton az egyházközség disznóvágást szervez a Bihari tanyán. Akik feliratkoztak kérem fizessék be a részvétel költségét, ami  5000 Ft. A  program 7 órakor kezdődik és várhatóan 17 órakor kezdődő vacsorával zárul. Bármikor be lehet kapcsolódni a nap folyamán az eseményekbe, akár tevékeny részvétellel is. A kijutást mindenkinek magának kell megoldani.
Polonkai János (innen) a SPAR parkolóból reggel fél hétkor indul kocsival és segít kijutni (felvezető kocsiként) mindazoknak, akik nem tudják az utat.
Akik jelentkeztek és itt vannak, kérem várjanak meg, hogy személyesen is tudjuk beszélni arról, ki mikorra várható a disznóvágásra, hogy kellően fel tudjunk készülni az étkezések lebonyolítására.