1. Hétfőn megkezdődik a Szent Nagyböjt. Ezen a napon szigorú böjt van, semmilyen állati eredetű ételt nem szabad magunkhoz venni!

2. Ma a katolikus iskolák javára van gyűjtés.

3. Énekkari próba kedden a szokott időben lesz.

4. Szerdán és pénteken Előszenteltek Liturgiáját végzünk 17.30-kor. Pénteken kolliva szentelés lesz, kérjük, aki tud aszalt gyümölcsöt (szilva, datolya, mazsola stb.) valamint mézet, diót hozzon pénteken délután 14 órára a finomság elkészítéséhez.

5. Bibliaóra csütörtökön 18 órától lesz.

6. Szombaton elsőáldozási hittan nem lesz, mert metropóliai papi gyűlés lesz Máriapócson és Attila atyával ott leszünk egész nap.

7. Május 16-án szombaton zarándoklatot szervezünk Sajópálfalára és Edelénybe. Kérem, aki szeretne részt venni ezen a zarándoklaton jelezze nálam. A sekrestyében is fel lehet iratkozni.

8. A legközelebbi hramotás szombat március 7-én lesz.

9. A ránk következő vasárnap, mindenkit szeretettel várunk a felújított közösségi házba a találkozások vasárnapja alkalmából!

10. A képviselő testület elfogadta a 2019-es zárszámadás és 2020-as költségvetést. Aki szeretné ezt megtekinteni, az a parókussal való egyeztetés után, megteheti a jövő hét folyamán a parókián.