1. Énekkari próba kedden a szokott időben lesz.

2. Szerdán és pénteken Előszenteltek Liturgiáját végzünk 17.30-kor.

3. Bibliaóra csütörtökön nem lesz.

4. 19-én csütörtökön azokat várom szeretettel 18 órára, akik részt szeretnének venni a szeptember 13 és 20. közötti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson. Ez azért fontos, hogy már most jelezz mindenki ebbéli szándékát, mert regisztrációhoz kötött a jelenlét.

5. Szombaton elsőáldozási hittan nem lesz püspök atya kánoni látogatása miatt. Március 21-én pedig azért marad el, mert Máriapócson fogja megünnepelni a papság és családjaik a Nyíregyházi Egyházmegye megalapításának 5. évfordulóját.

6. Május 16-án szombaton zarándoklatot szervezünk Sajópálfalára és Edelénybe. Kérem, aki szeretne részt venni ezen a zarándoklaton jelezze nálam. A sekrestyében is fel lehet iratkozni. A zarándok nap költsége 6000 Ft. lesz, amely magában foglalja az utazást, az ebédet és az edelényi kastély belépőjegyét is. Gyerekek számára 14 éves korig ingyenes a zarándoklat. Mindenki szeretettel buzdítok a jelentkezésre!

7. A legközelebbi hramotás szombat március 14-én 8 órától lesz. Aznap a vecsernye 18 órakor fog kezdődni és azon Püspök atya is részt fog venni. Mindenkit szeretettel várunk!

8. Vasárnap 9.30 órakor püspöki Szent Liturgia lesz, utána pedig a felújított közösségi házat fogja megyésfőpásztorunk megáldani.