1. Szeretettel kérem a kedves testvérek adományát a parókiaépítésére! Az egyházközség számlaszáma: 11100702-19207047-36000001. A leendő parókiáról pár látványkép megtalálható a hátsó hirdető táblán.
  2. A Jósavárosi Értelmiségi Egyesület 2020. augusztus 3-án kirándulást szervez Szilvásváradra. Szeretettel várjuk az egyesületi tagokat, gyermekeiket, unokáikat. A részvétel a tagok és hozzátartozóinak ingyenes. A buszköltséget a Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatától elnyert pályázati pénzből finanszírozzuk. Amennyiben szabad hely marad, az egyesületi tagokon kívül is várunk mindenkit, de itt már 2000 Ft. részvételi díjat kell fizetni (a gyerekeknek ebben az esetben is ingyenes a részvétel). Az étkezésről mindenkinek saját magának kell gondoskodni. Indulás augusztus 3-án 8 órakor a SPAR parkolóból lesz. Jelentkezni Polonkainé Katikánál lehet. Maszk viselése kötelező!
  3. Beregi István atya a mi egyházközségünkben fogja ünnepelni a gyémántmiséjét augusztus 9-én vasárnap. Imádkozzunk István atyáért!