1. Egyházközségünk hagyományos szilvalekvár főzésének időpontja közeleg. Szeptember 4-én pénteken veszi kezdetét a program 16 órától szilva felezéssel. A lekvár főzés előre láthatóan másnap szombat estig tart majd. Mindenkit várunk! Szombaton ebédre őzpörköltet fogunk főzni. Várjuk a családokat. A főzés közben majd lehet csocsózni, pingpongozni, tollasozni és focizni. Aki szeretne lekvárt hazavinni, az szombat estére hozzon magával üveget is!
  2. Köszönöm a szilva és ebédhez való felajánlást a nagylelkű adományozóknak!
  3. A májusban elmaradt elsőáldozás szeptember 20-án vasárnap lesz a délelőtti Szent Liturgián. Szeptember 5-én várjuk az elsőáldozókat 11 órára a hittanterembe, felkészítőre. Mindenki jelenlétére számítunk!
  4. Szeptember 26-án szombaton zarándoklatot szervezünk Sajópálfalára és Edelénybe. Kérem, aki szeretne részt venni ezen a zarándoklaton jelezze nálam. A sekrestyében is fel lehet iratkozni. A költség 6000 Ft. felnőtteknek, gyerekeknek 3000 Ft. Ez magába foglalja az utazást, az ebédet és a kastély belépőt is. Mindenkit szeretettel várok! (Csak egy buszt fogunk indítani, amely 50 fős lesz.)
  5. Ebben az egyházi évben szeretném elindítani a fiatal családosok csoportját. Havonta egyszer találkoznánk. Az első összejövetelünk szeptember 24-én lesz 17.30-tól. Minden fiatal családot szeretettel várunk!
  6. A gyermekek, a fiatalok és a pedagógusok megáldása most lesz.