1. Holnap, 21-én 15 órakor lesz az első találkozásuk a nyugdíjasainknak a közösségi házban. Mindenkit szeretettel várunk!
  2. Ahogyan ezt már hirdettük, ebben az egyházi évben szeretnénk elindítani a fiatal családosok csoportját. Havonta egyszer találkoznánk. Az első összejövetelünk szeptember 24-én, csütörtökön lesz 17.30-tól. Minden fiatal családot szeretettel várunk!
  3. Szeptember 26-án, szombaton 8 órakor fogunk indulni a SPAR parkolóból Sajópálfalára. Előtte a templomban fogom a zarándokokat megáldani. Kérem, mindenki fizesse be a zarándoklat költségét.
  4. Köszönjük szépen egyházközségünk egyik jótevőjének a felajánlását, a kézfertőtlenítő készüléket!
  5. Új felolvasó állvánnyal gazdagodott templomunk. Köszönet érte Keresztes Dénes úrnak, aki saját kezűleg készítette azt.
  6. Megérkezett a két hiányzó ikon. Tegnap a vecsernyében megszenteltem Attila atyával. Újra hálásan szeretném megköszönni az adományozónak Dr. Szendrei László úrnak!
  7. Ebben az évben is várjuk az elsőáldozásra való jelentkezőket. A jövő héten fogom hirdetni, hogy mikor lesz az első találkozás a szülőkkel és a gyerekekkel.
  8. Hagyományosan szeptember utolsó szombatján tartja az esperesi kerület gyalogos zarándoklatát. Szeptember 26-án reggel 7 órakor Orosról indul Máriapócsra. Mindenkit szeretettel várnak.