Hirdetés 2021. február 21-én

Holnap, február 22-én hétfőn az elsőáldozási felkészítő 17.30 órától lesz.

Szerdán és pénteken Előszenteltek Liturgiáját végzünk 17.30-kor. Mindenkit szeretettel várunk erre a böjti szertartásra!

A képviselőtestület elfogadta a 2020-as zárszámadás és 2021-es költségvetést. Aki szeretné ezt megtekinteni, az a parókussal való egyeztetés után, még megteheti a jövő hét folyamán a parókián.

A következő (második) hramotás szombat február 27-én, a ránk következő szombaton lesz.

A jelenlegi képviselőtestület mandátuma lejárt ezért új választásokat fogunk tartani a Nagyböjt folyamán. De ennek lebonyolítása előtt szeretném Nagyböjt második vasárnapján, azaz a következő vasárnap, megköszönni az előző testület munkáját és különösen azokét, akik már nem indulhatnak az új választásokon a szabályzat miatt, de több évtizedes munkájukkal nagyon sokat tettek ezért a közösségért. Értük szeretném majd a Szent Liturgiát bemutatni. Kérem, aki csak tud, jöjjön el erre a köszönő és hálaadó Liturgiára.

Az előző testület által javasolt, egyházközségünkhöz tartozó híveinket megkerestem, és akik a jelöltséget vállalták azok neveit és fotóit kifüggesztettük a hirdető táblára. Közülük lehet majd Nagyböjt negyedik vasárnapján választani. A választás a vasárnapi délelőtti és délutáni Szent Liturgia után lesz. Lehetőség van még további jelölteket javasolni. Ha valaki szeretne ezzel a jogával élni az megteheti a parókusnál.

A jövő vasárnap a katolikus iskolák javára fogunk gyűjteni.